Despre mine
Bun venit pe blogul Nephthys! Stiu ,e un nume complicat dar pentru mine inseamna o parte din personalitatea mea, o parte din mine.
Ia-ti o cana de ceai (ori de cafea) si am sa incep sa iti spun cine sunt .Nu o sa tina mult,iti promit.

Eu sunt Iulia .Traiesc in Londra din vara lui 2007 .La inceput am crezut ca va fii o vacanta mai prelungita de-a mea in strainatate ,dar in timp mi-am dat seama ca am luat o decizie buna -aceea de a ramane.
Am experimentat de-a lungul sederii mele aici socul cultural ,diversele culturi si nationalitati si am inteles de ce englezii poarta pantaloni scurti si tricou in aprilie-mai ,ori in toamna-iarna- pentru ca soarele este atat de pretios ,incat daca nu-l vezi ,atunci cand apare vrei sa-i arati ca te bucuri de el din tot sufletul tau.
Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni de toate natiile si culturile ,imi place fotografia si pictura ,dar totodata imi place sa-i gatesc iubitei mele retete nastrusnice din GoodFood (site-ul ori revista).
O alta pasiune de-a mea este scrisul.
Am ales sa stau in Anglia pentru ca imi place multiculturalismul tarii ,culorile vii de primavara ,iarna atat de rece si de rara .Am crezut dintotdeauna ca un om apartine unui loc ,asa cum cred despre mine ca apartin acestui loc.In Romania ,si in orasul meu- Braila ,nu mi-am gasit locul ,simteam ca nu apartineam acelui spatiu .
O parte din mine are o "viata normala"- un job ,o casa ,prieteni si familie ;dar o alta parte din mine - vrea sa se urce in primul tren ce duce spre calatorii infinite ,sa se joace cu soarele ,sa arunce cu nori in cer si sa se bucure de stele.
Stiu ,nu sunt o persoana cu care e usor de trait.
Pentru cei care au intrebari despre Anglia ,emigrare ,ori alte probleme ,adresa mea de email este elenaiulia84@yahoo.com

Nephtys e inca un mister pentru unii ,nu ?