Monday 21 September 2009

Ce animal esti ??!!



Citeam cand eram mai copila bancuri amuzante despre barbati si femei , despre femei blonde , politisti ,Bula - vesnicul personaj comunist si post-comunist .
Cele care faceau referire la barbati , trebuiau sa fie de regula - cu un barbat foarte bogat , potent , plin de farmec si bani . Animalul care il reprezenta pe barbat era taurul .
Bancurile referitoare la femei , de regula , ele isi doreau bani , faima , adoratori langa ea .Femeile erau reprezentate cu felinele - mici ori mai mari , ori domestice /salbatice .
Bancurile cu blonde de obicei faceau referire la IQ lor foarte ridicat (no offence ), la diferentele pe care stiau ele sa le faca in diverse situatii , ori modul cum stiau ele sa iasa dintr-o situatie penibila intr-un mod si mai penibil .Nu cred ca ele se aseamana cu vreun animal , avand in vedere ca animalele unele dintre ele sunt viclene , sirete , stiu cum sa faca o situatie in favoarea lor , au simturile foarte dezvoltate , iar IQ este mai ridicat decat al blondelor . :) : )
Nu am sa spun cu ce animal ma aseman eu , asta e secret .. dar ma intreb cati barbati si cate femei se vad tauri si respectiv , feline ?

Categoria blonde, politisti , Bula - IQ mic !

Tu cu ce animal te asemeni ?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.