Friday 1 October 2010

Daddy Issue


Din cand in cand ma urmaresc comedia "Doi barbati si jumatate".Serialul mi se pare de-a dreptul superb ,iar Charlie Sheen este un actor excelent ,roul pe care il joaca i se potriveste ca o manusa ,iar fratele lui,Alan ,si cu nepotul ,Jack ,sunt continuarea ingredientelor pentru o comedie reusita.
Intr-unul din seriale ,Charlie s-a dus intr-un bar ,si a inceput sa filtreze cu o pustoiaca.Replica ei nu a intarziat-"I dont have daddy issue".
Totusi incerc sa inteleg ce atractie ar putea fii intre o pustoiaca si un barbat de peste 40 de ani?
Ar putea fii considerata mai degraba corupere de minori ori pedofilie ,dar totusi fenomenul de atractie este foarte popular in SUA.
Fetele de la Playboy,cele care stau in casa domnului Hugh Hefner ,nu stiu cum as putea sa le numesc numesc -sex contra bani ,ori sex contra aparitie intr-un numar al revistei, fac si ele din aceeasi categorie ca cea mentionata mai sus.
Stilul de viata ,educatia probabil pe care nu au primit-o ori pur si simplu societatea capitalista le-a impins pe acele fete sa se vanda pe nimic pentru acel domn ?
Pe net de asemenea exista o sumedenie de site-uri care incep cu acest cuvant ,iar domnii sunt oameni de afaceri din toata lumea ,iar pretul fetelor este o partida se sex , o casatorie , ori pur si simplu bani mai multi in card .Varsta nu are limite in fata dragostei pentru acesti domni bine vazuti de societate.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.