Friday 12 November 2010

Queer as Folk


De ceva timp urmaresc serialul Queer as Folk.Actiunea este ca cea din L word- caracterele se aseamana cu seria feminina ,locul de intalnire seara este clubul (la fel ca la fete) ,iar orasul de data asta este unul mic ,nu mare -asa cum stiti de la Lword.
Imi plac caracterele pe care le prezinta -ca de exemplu - Brian (un fel de Shane feminin)- este tipul de barbat care rupe inimile barbatilor din club si nu numai ,este un barbat realizat profesional ,dar nu vrea sa aiba de-a face cu genul de relatie de lunga durata.
Totusi sentimentele pe care le arata si le simte sunt atat de pure ,chiar daca sunt intr-un film .
Un alt personaj care imi place este Emmet.Este genul de baiat cu care as vrea sa fiu amica.Ii place sa socializeze ,sa iasa in cluburi ,sa se distreze ,sa fie serios ,ii place sa gandeasca la rece .
Un alt personaj este Michael .Asta pare a fii baiatul mamei ,care a stat prea mult la sanul mamei ,si de aceea ii este prea greu sa se desprata de mama lui ,la o relatie mai serioasa ,care ii cere sa se mute din oras .
In secret este indragostit pana peste urechi de Brian.Il adora ,il doreste ,il intelege asa cum este si nu incearca sa-l schimbe in nici un fel.
Astazi voi incepe sa urmaresc seria a doua.
Unele aspecte din viata de gay pe care o prezinta filmul sunt un pic penibile ,pentru ca nu cred ca in viata reala se intampla asa ceva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.