Saturday 18 December 2010

Negarea ego-ului


M-am gandit mult la articolul asta ,si in sfarsit azi il voi aseza pe pagina blogului meu.
Nu stiu daca ati cunoscut asemenea oameni de care voi scrie ,dar ,cu siguranta multi dintre ei se ascund foarte bine sub un val bine zidit si protejat de ei impotriva lor.
Poate nu are nici o logica ce scriu ,dar fiinta umana are multe secrete pe care inca nici acum nu am reusit sa le descopar pe toate.
Articolul este despre oamenii care vor sa para altceva decat sunt ei ,si nu voi scrie de falsitate .Nu..voi scrie de negarea eul-ului , a personalitatii si a oprirea fericirii asa cum ti-a fost data .
Un exemplu concludent este un gay ascuns sub latura unei persoane heterosexuale ,care se ascunde intr-o relatie de genul asta ,si pe langa faptul ca se minte pe ea ,minte si persoana cu care este .Josnic lucru !
Mai sunt unii care ajung deja la casatorie ,au copii impreuna ,au rate impreuna (ca asa e la moda acum ) ,si se intreaba de ce relatia lor nu merge cu respectivul/a.
Mai sunt unii care nici prin cap nu vor sa spuna ce sunt ,facandu-si profile pe internet de persoane hetero ,dar ei ,nu au nici o treaba cu persoanele gay.
De ce se intampla asta ?
Nu stiu ..
Cert este ca asemenea persoane au personalitate slaba ,iar caracterul este atat de schimbator incat ei nu se cunosc pe ei ,dar in schimb au pretentii din ce in ce mai monstruoase de la persoanele de langa ei.

2 comments:

  1. "De ce se intampla asta ?" Pentru că lumea este întoară pe dos.

    ReplyDelete
  2. E tragic ce se intampla acum .Sexualitatea a devenit pentru unii un obiect , si nu o stare , un sentiment .

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.