Friday 12 March 2010

Google-ul si sexul


De cand a aparut motorul de cautare Google ,traficul celor care , cauta anumite cuvinte s-a inmultit cu sute ori mii de pagini cu acelasi cuvant.
Prostitutia si retele de trafic de oameni , sunt acum si online , nu numai in celebrele cluburi de noapte , saune , masaj la domiciliu , escorte , si ce alte denumiri or mai avea ele .
Ma intreb de ce cei care se ocupa cu protectia consumatorului online nu stopeaza fenomenul ?In prostitutia online gasesti de la minori pana la pensionare , ori gay/lesbiene , cupluri etc - orice dorinta sexuala ai ,o gasesti acum si online .

Cred ca acei oameni disparuti ,ca de exemplu Madeleine McCann , o fetita de cativa anisori , disparuta in vacanta parintilor petrecuta in Portugalia a ajuns sa fie si ea sclava sexuala a unor oameni care nu se gandesc decat la propria placere ?

Internetul este clar iesit de sub control , iar cei care ar trebui sa opreasca fenomenul , si pana la urma sclavia sexuala , cred ca sunt direct implicati in acest joc fara scapare pentru victime .

De multe ori victimele sunt ucise cu sange rece ,uneori pentru distractie , ori alte ori ca nu scot destui bani pentru cei care le au sub protectie .
Victimele sunt sterse cu buretele , ca si cum acea fiinta nici nu ar fii existat vreodata .
De ce se intampla asta in secolul al-21-lea ,cand statul , oricare ar fii el de pa glob , a abolit sclavia sexuala ?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.