Friday 21 May 2010

Romania si protestele de strada


Saptamana asta guvernul Romaniei a fost asaltat de protestanti in Bucuresti pe diferite bulevarde majore .Protestele nu s-au terminat .Ceea ce vreau sa spun este urmatorul lucru :spiritul civic nu exista , in schimb spiritul de turma va fii tot timpul acolo , in mijlocul multimii .Nu stiu de cine au fost adusi protestarii ,dar greva ce se anunta in general , nu este un raspuns civic din partea sindicatelor .Masurile luate de guvern vor ameliora foarte putin dauna facuta de cei care au luat credite personale ,iar acum nu au bani de sa dea inapoi datoria .
Turma va continua sa creasca ,iar buzunarul romanului va fii din ce in ce mai gol pentru daunele facute tot de el .Sa traiti bine !

2 comments:

  1. NU cred ca, creditele sunt problema! Gestionarea unei economii, indiferent daca este vorba de economia nationala sau modul cum isi gestioneaza fiecare banii, are legatura cu celelalte economii din lume. Daca vrei, fiind o tara mica si fara prea mari pretentii de la lumea moderna, suntem la cheremul lor.
    Bineinteles ca putem face ceva, dar nu cu cei care ne conduc acum. Poeveste e lunga...

    ReplyDelete
  2. Oricine ar conduce Romania,masurile pe care le-a luat guvernul actual le-ar fii luat si PSD,si oricine ar fii fost cu guvern majoritar.Masurile erau necesare ,iar abuzurile de orice fel ,incepand de la nivelul cel mai mic ,la cel mare trebuie orpit,nu intretinut din banii publici .

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.