Wednesday 25 August 2010

Diamante din cenusa (IV)


Cand se trezise din lupta nebuna ce o avuse cu Martin ,Mira incepu sa se uite in jurul ei.
Totul era rosu.Peretii camerei erau rosii ,iar trupul ei atat de firav era plin de sange uscat.Se duse repede la toaleta ,si se uita in oglinda.Fata ii era crestata ,iar ranile de pe fata incepura sa o doara cand se spala cu apa.
Incerca sa isi aminteasca cate ceva ,dar nu reusi sa isi dea seama ce ar trebui sa faca acum .Ii trecu prin cap o idee , o idee stranie pe care nu avusese pana acum.
Sinuciderea ar fii singura si unica ei salvare din infernul in care traia.Libertatea o va avea din nou ,daca se va sinucide.
Se aseza pe podeaua plina de sange,si incepu sa planga si sa rada in acelasi timp.Trebuia facut ceva ,iar gandurile care ii tot veneau in cap o ravaseau cu totul.
Se gandi ,ca daca s-ar sinucide ar avea nevoie de ceva-un cutit ,ori droguri mai multe ..altceva nu ii trecea prin cap..
Se gandi ca daca va fii sclava lui Martin ,va putea sa tina cateva zile drogurile ,si sa le ia pe toate in urmatoarea zi.
Incepu sa faca planuri -unde ar putea ascunde drogurile ca celelalte fete sa nu o vada ce face ,ori sa i le gaseasca pe toate Martin.Asta ar fii fost sfarsitul ei.
A doua zi ,Martin veni cu o masina si o duse la bordelul din care avea sa iasa cateva zile mai tarziu.
-Asta e camera ta ,ai grija sa nu spargi nimic ,ca vei plati tot.Aici iti poti aseza hainele si lenjeria.Toaleta este pe hol .Aici trebuie sa ai cel putin 20 de clienti,nu ca la fostul angajator.Nu ai voie sa vorbesti cu nimeni in afara de clienti.Drogurile ti le voi da printr-un amic de-al meu ,in seara asta si ai grija sa nu iei prea multe ca altfel de mana mea mori .
-Am inteles.
-Intrebari?
-Da..Cand ma vei elibera si pe mine din sclavia asta ?
-Niciodata .De aici poti pleca doar moarta ,altfel nici o vietate nu iese din bordel.
-Atat?
-Da.
-Succes si adu-mi cat mai multi bani !
Seara ii veni amicul lui Martin si ii aduse doza de droguri pentru ziua respectiva.Nu era prea multa ,dar deja incepu sa se gandeasca sa o pastreza pentru ceea ce va urma sa faca .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.