Thursday 25 November 2010

Noblete



E ceva nobil in a fii sarac ?..

6 comments:

  1. Nu cred. Nobilii nu se tocmeau si nu se gandeau la bani pentru ca nu le lipseau.

    ReplyDelete
  2. Artistii ,de obicei saraci ,sunt cinstiti atat timp cat sunt saraci.Cum incearca sa se ridice li se aminteste des de unde au pornit.Exemple:cantat pe strada,galerii de imagini/picturi in statiile de metrou ,parc etc.

    ReplyDelete
  3. Pentru mine, artistii adevarati sunt mai presus de noblete.
    Referitor la perioadele de inceput, cand erau saraci, foarte multi artisti deveniti celebri au afirmat ca cele mai placute si fericite timpuri din viata lor a fost tocmai perioada de inceput, cand cantau prin cluburi etc. A fost perioada de creatie maxima din viata lor.

    ReplyDelete
  4. saracia nu este o virtute, asa cum bogatia nu este un pacat. totul este sa stii cum sa te folosesti pe amandoua, sau cum sa le folosesti. si bogatii pot ajung in rai, la fel cum si saracii pot ajunge in iad. mult ti s-a dat, mult ti se va cere, putin ti s-a dat, putin ti se va cere :) ...parerea mea

    ReplyDelete
  5. Şi sărăcia are nobleţea ei deşi nu este o virtute. Sunt destui oameni săraci care nu dorm pe stradă, prin şanţuri, care nu întind mâna să cerşească şi care poartă haine modeste dar curate.

    ReplyDelete
  6. Propozitia in sine are multe sensuri.Dar cred ca saracia e ceva nobil ,dar nu fac din asta statui.
    Prosperitatea isi are rostul ei pe lumea asta ,ca si saracia.Coincidentele sunt mai mici.Totul are un sens ,nu e nimic haotic in a te naste sarac ,si a devenii bogat ulterior ,ori invers.
    Daca ma gandesc la cei care iau mancare /ori au un adapost deasupra capului ,ei sunt de laudat ca au curaj sa mearga mai departe - cinstiti ,onesti cu ei dar si cu restul din jurul lor.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.