Thursday 5 November 2009

Unde faci Revelionul anul asta ?


In curand va veni luna decembrie , luna cadourilor , a zapezii si a fulgilor de nea jucausi .Tot in acea luna , se sarbatoreste Craciunul , dar si Revelionul . De multe ori iti vin voluntar ori involuntar la urechi fraze gen - "Unde faci Revelionul anul asta ? ", ori " Te duci in tara de sarbatori ?"

Pentru cei care vor alege sa sarbatoreasca Revelionul 2010 in tara vor ramane intr-un fel socati de serviciile incluse in Revelionul de vis , datorita preturilor , a calitatii dar si a profitarii de catre patronii de pensiuni /vile ori hoteluri , de cei veniti de pe alte meleaguri special pentru a sarbatori Revelionul in tara .

Ca sa dezvolt mai bine ideea voi afisa aici cateva preturi- oferta pentru cei care se vor decide sa petreaca Revelionul in tara :

Hotel de 3 stele - intr-un loc destul de vizitat din Romania - Busteni :1870- 2200 de lei de persoana , 5-6 zile ,in care este inclus micul dejun ; 1377 de lei /persoana , iar la vila de 3 stele - 1715 -1890 lei/persoana.
Pachetele de oferta includ micul dejun , comision , si cina de Revelion .De multe ori masa festiva de 1.01.2010 nu este inclusa .Asa zisele produse tradionale romanesti , de multe ori sunt pur si simplu cumparate de la supermarket .Momente de veselie , ori de dans rar o sa gasiti in pensiunile romanesti ori hoteluri .Bucuria de a trece in noul an iti este trecuta pe lista cu o cina in ziua cu pricina , iar orice cerinta in plus iti va fii taxata pe masura .
Daca veti cauta oferte de Revelion la vecini , Bulgaria - o oferta intr-o zona la fel de muntoasa ca cea din Busteni , te va costa doar 196 de lei de persoana , 5-6 zile , la Hotel de 3 stele .
Revelionul in Turcia incepe de la 159 de euro +399 lei/persoana , taxe de aeroport ,asigurari etc -la un hotel de 3 stele ,intr-o camera dubla .
Revelionul in Grecia -te va ajunge doar 2000 de lei - adica 429 de euro de persoana .
Revelionul in Austria , la un lant international de hoteluri de 3 stele , te va costa ceva mai mult , 499 de euro de persoana , la Viena , 5 zile.
Toate hotelurile pe care le-am mentionat iti ofera ceva distractiv in acea zi speciala a anului , calitatea nu poate fi batuta de nici un agroturism din Romania ,iar masa festiva este intr-adevar una traditionala .
Ca si incheiere va spun , alegerea este a voastra !

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.