Sunday 24 January 2010

Diamant din cenusa


Mira se trezi ..era dimineata . Soarele stralucea pe cerul albastru ,razele lui ii lumina fata , iar fata ii devenii asemenea lui ..se ridica cu greu din pat ,si in mintea ei incepu sa isi organizeze toata rutina zilnica- sa hraneasca animalele ,sa gateasca pentru ea si pentru fratii ei , si nu in ultimul rand pentru mama ei , cea care i-a dat viata , iar acum suferea de o boala crancena ..
Ii trecu prin cap , viata boema si plina de distractii de la oras ,cu cluburile zgomotoase , cu teatrele pline de oameni culti , cu operele pline de artisti celebrii ..Oare am sa vad si eu aceasta vreodata ?- isi spunea in gand visand la vise neatinse si nestiute de ea pana atunci ..totul era un vis..cateodata si visul o costa !!
Pe la orele pranzului incepu sa gateasca ..ii aduna pe toti in jurul mesei ,isi spusera cu totii rugaciunea ,ii multumi Domnului ca nu este singura , ca are langa ea - familia , si iubirea lor este mai presus decat tot ce se intampla departe de ea..
Dupa ce termina de spalat vasele se aseza in curte , si se uita pe cer ..vedea albastrul si norii care se zbateau in albastrul imens , jocul lor o facu sa viseze din ce in ce mai mult ..
Deodata aparu la poarta ei un barbat chipes , cu mustata .Il cunostea.Era Milocs.Un baiat care tot incerca sa o faca sa se intalneasca cu ea. Situatia lui materiala era din viziunea ei putin neclara - acum aparea cu o masina noua , acum isi mai cumpara o casa in centrul satului ..suspiciunea ce era in jurul lui o facu pe Mira sa se intrebe de fapt acest baiat ce face ? Ce munceste ?
Intreba prin sat , dar nimeni nu stiu sa-i spuna exact care era ocupatia lui ..
- Ce faci ? o intreba o voce crispata , dar sigura pe ea ..
- Bine , ma odihnesc aici in curte ..Tu ?
- Uite am venit sa te vad ..ce ai zice daca ai merge cu mine pana intr-un loc secret ?Am sa te aduc repede inapoi ..ai sa te bucuri enorm de ce ai sa vezi..iti promit..
-Ma mai gandesc , si am sa te anunt Milocs..ii raspunse bland Mira.
- Eu ma gandeam acum , daca vrei sa iti arat locul secret ..dar daca nu vrei ...o lasam pe alta data ..nu ?!
- Ce este acolo pana la urma ? ,il intreba Mira
- Nu pot sa iti spun ,trebuie sa mergi cu mine si am sa iti arat ..dar nu vreau sa spui nimanui nimic din ce vezi si ce auzi ..ce zici , mergi ?
-Bine ..am sa merg acum , dar vreau sa o anunt pe mama ca ma intorc repede inapoi ,sa nu isi faca griji pentru mine..
Dupa ce ii spuse mamei cu cine se duce , isi lua o jacheta pe ea si iesi in graba ..
Milocs o invita in masina lui..o masina luxuoasa , ii oferi un pahar de sampanie si o invita la drum in necunoscut ..
Dupa un timp , Mira observa ca iesi din sat ,si se indrepta spre un drum pe care ea nu-l cunostea ..
- Unde ma duci ?il intreba
- Ti-am spus doar ..intr-un loc secret..o sa te duc repede inapoi ..nu te mai speria..
Dupa un timp , iesi si din orasul plin de lumini , observa oamenii care se grabeau spre restaurante si baruri ..toti ii ranjeau sarcastic ,si toti o intrebau unde se duce ..
Se oprira intr-o padure .Noaptea era rece ..frunzele copacilor vuiau de jalea durerii , de planset ..si de ura fata de omul de langa ea ..
Milocs ii spuse sa coboare ..ii spuse totodata ca o sa inceapa un joc ,in care ea trebuie sa fie legata la ochi ..
Incepu sa o invarte , sa o invarte ..ea se simti ametita , imbrancita de mai multe brate si maini ..mainile o tot invarteau ..Mira lesina .
In timpul lesinului , timp de cateva secunde se gandi ca este in patul ei moale , iar dintr-un moment in altul mama ei va striga dupa ea , sa vina sa-i dea medicamentele ..
Dar nu era in patul ei moale , era pe pamantul rece , si ceva puternic o patrunse , simti o respiratie peste ea , mai multe voci incepusera sa se auda venind de nicaieri . Acea persoana care o facea sa simta murdara , sa se simta mica , era peste ea ..incepu sa planga , vru sa tipe dar putu ..ceva o tinea ..nu stia ce se intampla cu ea ..picioarele si bratele ii erau tinute de maini puternice ,mirosurile pe care le simti erau de o transpiratie acra ,gustul pe care il simti era si el acru .. nu stia ce se intampla cu ea ..
Dupa noaptea aceea Milocs o duse la prietenii lui , care aveau legaturi cu bordelurile din Vestul Europei .El era doar un mesager pentru mai marii din Europa , fetele erau carnea lui , pe care trebuia sa o abuzeze si sa o vanda Europei indestulatoare dupa sex ieftin ..
O arunca pe Mira intr-o duba , ii dadu cateva prafuri tinuta fortata , si o dusa la restul de victime ale sale , intr-o mare casa din capitala Bucurestiului ..
Fetele de care avea "grija" pana la tranzactie erau din diferite parti de-ale Romaniei , Serbiei , Albaniei , Rusiei ..
Toate ii erau sclave sexuale ,toate trebuiau sa se poarte impecabil cu domnul Milocs ,incat el sa nu fie furios ,si sa incerce sa-i faca cat pe plac posibil ..
Regulile casei erau simple:
1. Nu aveau voie sub nici o forma sa iasa din casa , iar ferestrele erau vopsite cu negru incat sa nu poata vedea lumina zilei .
2.Nu aveau voie sa vorbeasca una cu alta , fiecare isi avea camaruta ei ,pe care trebuiau sa o intretina pentru viitoarele co-locatare .
3.Igiena personala zilnica.
Intr-un moment dat se trezi si Mira , ametita ,cu cateva tulburari de vedere , ochii ii erau rosii ,isi puse mana pe fata , si simti sange uscat pe obraji , pe frunte , si pe buze ..
Fata ei care o data era alba , ca o lebada , acum era plina de sange uscat , bluza ii era rupta , pielea ii fusese scrijelita de o lama fina , iar picioarele ei atat de fine acum erau pline de noroi , de pamant , de ierburi uscate ,urmele lor o faceau sa simta murdara in interior .
Simti cum schimbarea pe care o astepta cu multa dorinta se intamplase intr-o noapte rece , intr-o padure - zgomotoasa unde bestiile ii tinusera bratele , iar cel care o patrundea mirosea oribil ..
Noaptea pe care o visa ea vroia sa fie intr-un loc special ,calduros ,unde iubitul incepu mai intai sa o alinte si sa o mangaie usor..unde petalele trandafirilor erau aroma iubirii , iar mierea era afrodisiacul placut al trupului si sufletului , florile cu mireasma lor era gustul diminetii pline de roua , iar trupul lui era ingerul din viata ei ...
Dar nu era asa cum vroia ea sa fie ...


Va urma ..

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.