Thursday 7 October 2010

Cariera=familie=femeie


In fiecare zi imi vin pe la urechi diverse stiri -cariera vs job ,familie vs cariera ,casatorie vs concubinaj ,copii vs copii adoptati ,copii vs cariera .
De curand s-a adoptat in Marea Britanie egalitatea numerarii lunare cu barbatii ,pe aceasi functie .
Nu vreau sa par sexista ,dar cred , ca femeia ar trebui platita mai mult decat barbatul ,chiar daca este o femeie de cariera si eventual intretine si un copil ori mai multi.De ce spun asta ?
Femeia ,in esenta ,ajuta societatea de doua ori- naste copii si face cariera ;in schimb ,de barbat nu pot sa spun acelasi lucru.Cati dintre voi ati vazut barbati avand grija de copii lor ?
E mai simplu sa-i creezi ,dar mai greu sa-i cresti .Femeia secolului al-21-lea a luat o responsabilitate mai mare in intretinerea familiei decat femeia secolului al-20-lea.Acum un secol ,femeia stia numai de cratita si de copii.
Acum femeia are acces la educatie universitara ,si chiar mai departe decat universitara ,are acces la joburi mai rapid ,incet -incet isi construieste cariera si totodata are grija si de copii.

2 comments:

  1. Nu sunt de acord, dar m-ai facut sa zambesc :D ms ;)

    ReplyDelete
  2. Este un punct de vedere , nu este cumva o litera de lege!Bun venit pe blogul meu si te mai astept cu comentarii ,fie ele si contradictorii!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.