Thursday 19 November 2009

Blogosfera


    Majoritatea blogurilor mai mici ori mai mari scriu in zilele astea despre politica . Invart problema politicii pe toate partile - pe cine ar vota , de ce , de ce X ori Y este bun , iar Z nu este atat de competent , atat de bun si cu promisiuni mai bune decat restul . Fiecare isi da cu parerea asupra problemei politicii . 
    Poporul ia cuvantul in problema statala cea mai fierbinte , de la gripa porcina incoace . 
Unul sfatuieste ca poporul nu ar trebui sa se duca la vot , ca este inutil , si ar fii pierdere de timp ..altul iti cere sa iei un pix cu tine si sa mazgalesti chipurile haioase ale candidatilor cu diferite obscenitati autohtone ..
    Blogosfera isi spune parerea mai mult si mai des decat oricand ..prezidentialele si gripa porcina sunt peste tot ..mitocania si egocentrismul sunt punctele forte ale unor blogari faimosi ,uitand pana la urma scopul blogului ..numarul de vizitatori te face sa iti doresti si mai multi , sa fii primul in capul listei , sa iei locul "mogulilor" blogari ce isi castiga existenta din asta .
   Sfaturile lor sunt esentiale pentru cresterea vizitatorilor tai , pentru bunul mers al lucrurilor pe internet ,lauda , intalnirile nelipsind din peisajul mioritic .
   Oameni de care nu a auzit nimeni niciodata te influenteaza sa iei decizii pe care TU  , ca individ nu ai avea puterea sa le iei , sfatul lor te indruma atat de bine incat iti doresti sa gandesti ca mari  guri ai blogosferei .Spiritul de turma se resimte mai mult ca oricand pe internet , tipologiile umane le citesti din cateva fraze stupide ori inteligente , din cateva poze ori sugestii .
Diversitatea blogosferii ma face sa cred ca lumea nu a evoluat prea mult , de 2000 de ani incoace .
Spiritul de turma se simte .. omul nu vrea sa isi schimbe pozitia de animal din natura .


Articol scris special pentru gurii blogosferei , acei " oameni minunati " care traiesc pe o insula si pe un taram povatuit si condus de ei !!! 

1 comment:

  1. Interesant punct de vedere. Totusi in spatele unui blog sta o persoana. Orice persoana are o opinie si incearca sa o impartaseasca si altora, la fel cum incearca sa`i convinga si cum ca are dreptate.
    Efectul de turma exista si va exista intodeauna. Chit ca ne place sau nu cu totii facem parte dintr`o turma sau alta, fara exceptii. Daca spui ca esti liber-cugetator faci parte din turma liber-cugetatorilor (acesta fiind doar un exemplu)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.