Sunday 22 November 2009

Londra multicolora






  Toamna in Londra este atat de surprinzatoare , culorile ii sunt unice .

   Culorile frunzelor cazute pe alei ori prin parcuri , pe banci , ori pur si simplu pe strada sunt atat de frumos colorate , incat nici un artist nu ar fii putut sa le redea frumusetea oricat ar fii fost de profesionist . 

 O data cu venirea toamnei , iti vin in minte : seri imbaiate in vin fiert cu scortisoara langa cel drag , plimbari lungi prin parc  , o fuga nebuna prin covorul de frunze , o ploaie torentiala , atunci cand tu vezi soarele pe cer , si esti doar cu un tricou pe tine , o noapte friguroasa si rece langa copacii de langa casa , un ceas batran ce iti spune ca timpul trece si tu nu il poti oprii , un batran ce sta pe o banca ganditor , un zambet al unui copil jucaus cu ochii zglobii de bucurie ca se bucura de tot ce este in jurul lui si de cei ce sunt cu ei ...

Toate iti fac toamna mai frumoasa , mai optimista , culorile moarte iti zambesc , natura iti da un ultim omagiu de fericire ....


2 comments:

  1. Ai perfecta dreptate,Londra e mirifica,ai vazut si imprejurimile?Am avut ocazia sa locuiesc o perioada acolo.Ma bucur ca ai vizitat Londra.Cu stima.

    ReplyDelete
  2. Am vazut imprejurimile , dar nu intreaga Anglie , deocamdata !Locuiesc in Londra de ceva timp , si imi place sa profit de faptul ca locurile de aici merita fotografiate .Voi mai posta pe viitor despre Londra . In ce zona ai locuit din Londra ? O seara buna in continuare !

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.