Friday 4 December 2009

Aminitiri din muzica


   O muza mi-a spus ca muzica este o arta care te face sa visezi , sa zbori pe taramuri numai de tine stiute .. , sa stii ca esti numai tu , personajul principal . Muzica inseamna o amintire , un gand , o piesa de dragoste dansata , un moment al vietii tale ..un strop de dragoste ce a fost al tau , si amintirea iti este inca vie cand auzi un cantec iubit de tine si de iubirea ta ...
      Muza mai mi-a spus ca oricat ai incerca sa treci peste clipa despartirii de iubirea ta , melodia , si linia melodica iti va ramane intiparita , oricate melodii vei asculta ,niciuna nu va fii la fel de excelenta ca melodia ta , a voastra . 
   Obsesia clipelor traite atunci ramane vie in sufletul tau , respiratia calda la urechile tale te face sa vibrezi tot timpul la auzul vocii reci , care o data ti-a fost Edenul , luna , stelele de pe cer ..
   Memoria iti joaca feste cand auzi muzica , incepi sa te consideri vulnerabil la orice obstacol cat de mic , muzica este dusmanul tau acum , muza s-a intors impotriva vointii tale .. muzica nu mai este ca atunci , nu mai are aceasi rezonanta in simturile tale , totul este schimbat ..
    Muzica ramane vie in tine , iar tu nu poti sa-i faci nimic ..accept-0 si vei putea sa accepti si tu pe cineva asemnea tie !
   Existenta fara muzica nu ar mai fii existenta ...

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.