Tuesday 15 December 2009

Winter in London


   Dupa cum bine stiti , vremea din Uk , nu este potrivita pentru zapada si mai ales troiene enorme , incat sa acopere drumurile de tara ori autostrazile . Primaria generala a Londrei organizeaza  in  fiecare an un festival numit Winter in Wonderland . Locul ales este celebrul Hyde Park din zona centrala a Londrei . Acolo sunt amenajate diferite locuri de distractii- cum ar fii - Casa Mortilor , Acvariul .

Pe langa multitudinea de jocuri si adrenalina din parc , atmosfera este incalzita de vin cald bavarez , carnati si specialitati bavareze , clatite , celebra mancare traditionala englezeasca fish&chips , pizza  ,berea curge in valuri in cani uriase bavareze ori numai in pint-uri englezesti ... atmosfera este incredibila , copii plang dupa ce termina un anumit loc de distractie , cu gandul reintoarcerii la acel loc mirific . 

Exista chiar si un patinuar si o partie , oameni de zapada , chiar si The Eye exista intr-o forma mai mica , nu atat de uriasa cat originalul .

Locul este numit Winter in Wonderland , ca o multumire la minunatiile ce pot fii vazute , imortalizate pe aparatul foto ori filmate , totul este o amintire ce nu poate fi uitata prea usor ...


1 comment:

  1. Ai dreptate,nu poti uita usor acele locuri.Am avut ocazia sa prind si eu o iarna in Londra.Felicitari.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.