Thursday 29 April 2010

1 Mai muncitoresc


In curand va veni 1 mai .Tot poporul stie ca 1 mai de acum inseamna o iesire la padure ,un gratar , ritmuri de muzica orientala ..intr-un cuvant veselie generala .
Stirile legate de concedieri si criza economica ce pare sa nu mai aiba capat in Romania sunt date la o parte ,1 mai a venit ,speranta pe buzele oamenilor a aparut , criza a venit .. dar va trece si ea .
Veselia si farmecul sarbatorii parca nu are loc in acelasi peisaj cu criza economica , concedierile , ori mai rau sinuciderile din cauza lipsurilor materiale la care unii oameni decurg .
Iluzia vietii bune tine doar o singura zi.. cu venirea asfintitului totul se termina , veselia dispare ..
Pe data de 1 Mai este sarbatorita munca , si nu mini-vacanta post pascala ,ori primavaretica .Ciclul vietii are o ordine ,pe care omul prin natura sa distrugatoare ,reuseste sa faca dintr-o zi obisnuita o alta zi de lenevie .
Modelul comunist de a sarbatori prin veselie ,a reusit sa mentina pana in prezent aceasta lancezeala ,aceasta lene generala , la care toti iau parte -de la gradinite pana la guvern .
Spalarea de creier a comunistilor a reusit sa tina pana in prezent ,mintea inchisa a ilustrilor bolsevici triumfa din nou asupra creierelor inchise din Uniunea Europeana ,exemplu Romania .
Grevele recente au fost poate un fiasco pentru veselie ,inceputul merge bine ,victimele nu raspund ,sunt exact ca dobitoacele ,executa exact cum li se canta .
Iti multumesc 1 Mai ca mi-ai adus zambetul din nou pe buze ,de azi voi avea mai multa speranta in mine si binenteles intr-un viitor luminat ..:)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.