Friday 1 October 2010

Control


Din ce in ce incep sa cred ca masinile ne controleaza pe noi ,si nu invers.In fiecare zi ,milioane de oameni intra pe facebook si pe twitter ,ca sa cunoasca oameni ori pur si simplu sa se joace.
Telefonul mobil este deja un accesoriu la care nici un om nu renunta ,cu siguranta ar renunta la o masina ,ori la casa ,dar nu la ultimul model de telefon pe care l-a achizionat.
Laptopul ,alt accesoriu ,care iti controleaza incet -dar sigur existenta.Ii iei cu tine la cafenea ,il iei cu tine in vacanta ,il iei cu tine la teatru ori cinema pentru a-ti fii mai usor de clasificat teatrul/filmul.
Automobilul ,oricare ar fii ,a devenit o necesitate .Nu mai e de mult un moft .
Ipod-ul il tii cu tine in metrou ,in autobuz ,ori pur si simplu pana la supermarket la cumparaturi .Muzica nu se mai asculta de mult la radio ,e mai simplu la ipod.
Nintendo DS si jocurile video sunt deja un hobby pentru unii ,iar pentru altii o dependenta.Nu poti scapa de ele asa usor.
Masinile - ori ca sunt mici ori mari au ajuns sa controleze omul,iar omul in ineptia lui nu le va putea face fata !

3 comments:

  1. asta asa este... :D am devenit dependenti de foarte multe lucruri, din pacate...

    ReplyDelete
  2. Orice inceput are si un sfarsit .:)

    ReplyDelete
  3. Pe aceasta tema poti vedea doua filme: Wall-E si I Robot. Daca le-ai vazut deja, vei vedea ce bine ai descris aceasta lume plina de masini.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.