Sunday 10 October 2010

Generatia parazita


Ii vezi peste tot ,in metrou ,in autobuze ori tramvaie .Ii recunosti dupa aroganta pe care si-o afiseaza pe strada. Generatia este intr-o continua crestere .Despre cine exact scriu ?
Despre tinerii ,ori adultii ,care stau pe salariile parintilor in casa parintilor .
Au ca hobby-uri: calatoriile (in tara ori in strainatate),statul pe internet zilnic ,telefonul mobil ,ori iesitul pana la magazinul de la colt pentru tigari si eventual o bere .Nu isi cauta de munca ,iar sistemul este principalul inamic din cauza asta .
De ce scriu despre ei ?
Pentru ca ii detest ,nu stiu ce vor de la ei ,si din pacate am cunoscut cativa paraziti.Spre fericirea mea ,am inchis orice legatura cu ei ,stiam ca nu merita nici timpul meu si nici prezenta mea .
Timpul este important ,si nu merita consumat cu paraziti care nu au nimic de spus.
Daca cumva esti unul dintre ei ,afla ca te detest ,si chiar nu imi pasa daca ma vei critica sau nu.Oricum asta stii sa faci cel mai bine!!!

4 comments:

  1. Stau pe salariile parintilor pentru ca li se permite. Sunt impertinenti pentru ca li se permite. Daca parintii nu le vor mai permite, vor fi nevoiti sa faca ceva pentru a trai. Si tot se va intampla asta intr-o zi.

    ReplyDelete
  2. Ai spus bine ce ai spus ,dar as vrea sa vad cat mai multi din ei la munca ,independenti financiar si fara atata ura impotriva sistemului.Sistemul nu este de vina daca ei nu vor munca,nu vor sa studieze ,ori sa isi ajute parintii!

    ReplyDelete
  3. Cel mai simplu mod de a te dezvinovati este sa dai vina pe altcineva. Daca se poate, pe cineva pe care da toata lumea vina, caci asa esti mai credibil. Iar sistemul de la noi lasa de dorit, este criticat de toata lumea, deci e cel mai simplu mod de a-ti ascunde comoditatea.

    ReplyDelete
  4. Romania in momentul de fata este sursa principala a rautatilor .Tot sistemul este impotriva individului lenes .Locuri de munca exista ,dar nu are cine sa le ocupe-e mai simplu sa stai acasa si sa iei bani ,decat sa pui mana pe munca .Sper ca reformele sa inceapa mai repede si sa fie respectate,ca altfel ,Romania va fii si mai in urma statelor occidentale .

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.