Wednesday 6 October 2010

Perfect


Vrem o lume perfecta ,plina de lucruri perfecte -o casa enorma ,un sot perfect , cu un cont destul de gras in banca ,ori o sotie ,care sa fie cat se poate de perfecta .
Perfectiunea este tot ce ne dorim.Observam pe langa noi imperfectii si ii aratam cu degetul pe strada- tu nu esti ca mine !
Relatia perfecta ,munca deosebita si perfecta pe care ti-ai ales-o ,copii pe care ii ai ,si care au un IQ perfect ,si cu care tu te mandresti.
Iti doresti un telefon perfect ,o masina perfecta ,pentru ca tu esti un perfect.
Imperfectiunea nu isi mai are locul in lumea asta.
Mie imi place imperfectiunea si lumea imperfecta !

4 comments:

  1. Lumea perfecta e doar un mijloc de a ne determina sa fim asa cum nu suntem. Lumea imperfecta e mult mai atractiva, caci e adevarata. Iar daca lumea ar fi perfecta, noi toti am fi la fel, fara sa ne deosebim unii de altii. Adica pur si simplu n-am mai fi.

    ReplyDelete
  2. Globalizarea face parte din intregul numit perfect peste tot.Iar oamenii sunt pionii jocului,si nu cei care decid micarile importante !

    ReplyDelete
  3. Daca am fi toti perfecti ,unde ar ajunge lumea asta?Iar in famile ce s-ar intampla daca amandoi soti ar fi perfecti,toata ziua numai cearta.Imperfectiunea e buna(cateodata)

    ReplyDelete
  4. Imperctiunea e buna ,doar ca omul modern cauta cu orice pret perfectiunea ,netinad cont de natura ori mai rau de oamenii din jurul sau!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.