Thursday 21 October 2010

Scrisoare



Ce am primit pe mail astazi si inca nu am putut sa-i dau reply:

Ma numesc Ciprian ,si de ceva timp iti citesc blogul.Imi place ca abordezi multe teme despre sex ,despre copii ,natura ,oameni mari.Eu am 13 ani ,si in curand ma gandesc sa imi fac si eu blog.
Mail-ul asta l-am scris pentru tine ,Iulia.Cred ca iti place sa ti se spuna asa ..
Mai mult ,am nevoie de un prieten ..caruia sa-i spun despre mine.
Am citit pe blogul tau despre copii care au parintii plecati in strainatate si ei se hotarasc sa moara.Sa stii ca si eu vreau asta..
Plang cateodata noptile in camera mea ,ascuns dupa sifonier.Tatal meu de ceva vreme ma bate si ma violeaza.Nu stiu ce sa fac ..mi-a spus ca daca tip ma va omora cu mana lui.Imi spune ca el m-a facut ,el ma omoara.Nu stiu cu cine sa vorbesc despre asta.
Cateodata vine beat acasa ,si ma injura ,si apoi ma bate.Mama nu e acasa ,e plecata in Spania ,la munca.
Ma suna destul de rar ,dar si atunci numai cu tata vorbeste.Pe mine cred ca ma uraste ,
Te rog spune-mi ce sa fac..in momentul asta vreau sa mor ,sa nu-l mai vad cum vine in camera mea ,cum ma atinge ,si cum vrea sa-i fac tot felul de prostii.
Te rog ajuta-ma.

6 comments:

  1. Publica si adresa de mail te rog, sau trimite-mi un mail cu el la Blogurim@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Imi pare rau dar asta nu pot sa fac .Pur si simplu nu am incredere in oameni .Iar mail-ul il dau numai la persoanele pe care le cunosc personal.

    ReplyDelete
  3. uau :-ss infricosator si stupid de real :| povesti de genu' sunt la ordinea zilei in Romania din pacate :|

    ReplyDelete
  4. Am citit cu dezgust rândurile acestea.. şi când scriu "dezgust" , mă refer la exact ceea ce ar putea să-mi stârnească un asemenea caz.. dezgust, dispreţ , furie şi o imensă triteţe .. însă irelevante toate astea pt că trebuie acţionat asupra faptului în sine, ori în timp ce eu îmi exprim revoltarea aici, acel copil probabil este pângărit de mizeria unui ... asemenea"Om". Dacă cineva mi-ar cere opinia despre ce ar trebui să facă, să-mi fie cu iertare.. însă gândurile mele nu sunt deloc ortodoxe. Şi în punctul ăsta mă abţin. Vreau totuşi să aud veşti bune şi anume că monstrul ăla a fost băgat după gratii , deşi nu se compensează cu nimic, răul deja e făcut.. de fapt vestea cu adevărat bună ar fi aceea că însuşi copilul este salvat..

    Grrr...

    ReplyDelete
  5. Pt Dianna :cu siguranta povesti de genul asta le auzi la stirile de la ora 5,ori la 7..imi pare rau ca pur si simplu a fost luata ca o simpla poveste si nu ca o tragedie la care opinia publica inchide ochii surazator.
    Pt Ade,iti multumesc pentru randurile scrise ,si eu am simtit ceva ingrozitor cand am citit ,dar am reusit sa trec peste.Chiar daca nu mai sunt in Romania ,asta nu inseamna ca voi sta si voi citi un urmator mail de la el ,iar eu nu voi face nimic .Am sa scriu mai multe in curand despre Ciprian .

    ReplyDelete
  6. Iulia, nu stiu ce ai facut, daca si ce i-ai raspuns, insa cauta sa-l imbarbatezi si spune-i ca exista ajutor! In orice oras exista un organism pentru protectia copilului, trimite-l pe site-ul Salvati Copiii, de ex. Fundatia Copii in dificultate poate fi o raza de lunmina pentru el: http://www.cid.org.ro/contact.php.
    Daca poti, afla mai multe despre el si ma interesez si eu aici cum poate fi ajutat si da-mi un semn.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.