Monday 21 February 2011

Pasiune vs munca monotona


Reprezentant vanzari telefonie mobila -40/h pe saptamana -Busteni -stress ,viata sociala neexistenta ,mai tot timpul fara bani in buzunar ,contul de banca 0.

Balerina la Bucuresti-faima ,bani ,succes !

cati din voi munciti ce va place si cati faceti munca -ca asa s-a gasit ,ori visele erau prea mari si sacrificiile enorme ?
Citisem anul trecut un studiu ca aproape 60 % din britanici isi urasc jobul.De ce?Pentru ca fac ceva ce nu le place si nu sunt pasionati de asta .
Cati dintre voi nu v-ati visat aviatori ,cosmonauti ori toreadori?
As vrea sa citesc si un studiu efectuat pe romani ,la care raspunsurile sa fie sincere ,si sa stiu si eu cati din voi faceti ce va place ,daca aveti munca de vis ,daca aveti viata pe care v-ati dorit-o ?Si daca da ,sunteti fericiti ori inca va miscati in cerc ?

2 comments:

  1. Buna! Am fost surprinsa sa constat ca esti din acelasi oras cu mine,ai studiat la aceeasi universitate cu mine si ai fost in acelas liceu cu mine! :)
    Anyway iti urmaream blogul de ceva timp,dar niciodata nu m-a ros curiozitatea sa ma duc si pe FB sa vad de unde esti.
    Apropo de jobul ideal,eu detest job ul actual,dar momentan lucrez de nevoie,pentru bani.Job ul meu ideal e departe de ceea ce lucrez in prezent--- in domeniul IT.

    Numai bine!

    ReplyDelete
  2. E imposibil sa faci permanent ce-ti place, insa poti face macar o munca potrivita. Cred ca a fi aviator, cosmonaut, "Rambo" sau "Greu de ucis 1, 2, 3 sau 4" este un vis fals, care nu are legatura cu munca cu adevarat placuta, ci doar cu imaginea de om de succes si glorificat de semeni. Daca visezi sa faci asemenea meserii, peste putin timp le vei ura din tot sufletul.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.