Friday 18 March 2011

Evadare din cotidian


In fiecare luna are loc intalnirea.
Initierea a fost impresionanta.
Lumanari aprinse in noapte ,tinute sobre negre ,fete deja cunoscute ,muzica in surdina intr-o limba moarta .Marele Maestru era imbracat in alb ,iar discipolii sai in negru.Barba lui impresionanta ma face sa ma gandesc cat de batran este si cat de intelept.Mantia alba ii acoperea fata in asa fel incat nu mai era de recunoscut.
Locul -un parc pustiu din Londra.
cat vedeam cu ochii ,verdele era acum de un negru inuman .Intunericul inconjura totul acum.
Totul a fost magic atunci ca si acum.Ma simt noua ,altfel.
A inceput cu un dans in jurul focului ,cu cantece spre cer ,cu cantece dedicate apei ,fortelor naturii .Apoi a urmat un moment de liniste ,de meditatie asupra vietii perene pe pamant ,asupra problemelor ce ne inconjoara existenta .Dupa acest moment a venit momentul juramantului ,a cunoasterii oficiale a celor care m-au dus la EI.
Pentagrama a ajuns simbolul meu ,simbolul ce trebuie urmat .Vinul si painea de asemenea au fost prezente .Vinul a fost aruncat mai intai pe pamant iar apoi au baut toti membrii din el ,inclusiv eu.Painea a fost impartita la toti si inchinata cerului .
Intunericul era cel care despartea omul de divinitate ,de albul miraculos.Pot spune ca intotdeauna lumina va invinge intunericul.Nu mai e propozitie aruncata acum ,ci o certitudine de-a mea.
Altarul era inconjurat de un cerc protecctor ,iar cei care erau in interiorul lui erau protejati de el.
Mireasma noptii inlatura incet incet miresmele de flori ,de plante .
Initierea nu a durat mult ,dar va ramane numai a mea .

Articol scris pentru initiatii in Wicca !

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.