Thursday 28 April 2011

De ce nu sunt incantata de nunta regala ?


Asa cum spune si titlul , nunta asta regala nu imi da nici un motiv de bucurie.De ce?
Guvernul condus de Lib-Dem ,au facut taieri majore la bugetari(unele pe drept ,altele nu ),somajul a crescut drastic ,lipsa joburilor se simte ,economia de-abia a recuparat ce a pierdut in iarna din cauza zapazeii ,adica 0,5 %.
Unele sectoare din economie de-abia se chinuie sa o duca de la o saptamana la alta ,cu banii alocati ,iar daca toate astea nu sunt suficiente o nunta regala este bonusul.
Nunta regala nu este facuta din banii familiei regale ,ci din banii publici ,din banii miilor de imigranti si englezi care muncesc ca sa plateasca o nunta fastuosa ,o nunta ce nu isi avea rostul acum.
Se pare ca familia regala nu sustine poporul sa treaca mai usor prin criza economica ,ci dimpotriva -o infunda mai rau in datorie.
Maine de ziua nuntii lor ,este o zi libera ,ceea ce inseamna alte pierderi economice.
Mass-media face mare tam-tam aici cu nunta lor ,se asteapta la milioane de oameni sa vina la Westminter Abbey si la palat ,dar de fapt realitatea spune altceva.
S-a facut un studiu recent in care 70 % din respondenti au declarat ca nu sunt incantati de nunta regala ,iar numai 30% sunt fericiti de cuplu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.