Sunday 20 June 2010

Eutanasierea oamenilor


Respiratia ii era tinuta cu aparate medicale , prin care intra oxigenul.Pieptul ii era acoperit cu tot felul de bandaje ,unele albe ,altele rosii.Inima ii batea din ce in ce mai incet .
Familia era adunata in jurul patului lui.Isi vedea viata :o vedea pe prima lui iubire si unica ,se vedea la munca ,se vedea la masa inconjurat de cunoscuti si prieteni .Isi vedea familia ,sotia care il iubea ,care ii daruise totul ,fii si fiicele care i le daruise , comoara lui cea mai de pret de pe lumea asta .
Acum era tinut la pat ,fara sa poata sa faca nimic din ce isi dorea ..Viata lui trecuse ,acum era tinut in viata datorita aparetelor medicale .Doctorii ii urmareau evolutia zilnica ,dar vestile nu era bune .
Doctorul ii intrebase dupa cateva zile de spitalizare ,daca ar fii mai bine sa-l deconecteze de la aparate ,ori sa-l lase sa stea in starea pe care o are cine stie pana cand .
Decizia lor a fost urmatoarea :deconectare de la aparate ,oprirea spiritului din trupul bolnav .
Tu ce decizie ai fii luat?Ai fii vrut sa fie conectat in continuare la aparate si sa traiasca , ori i-ai fii oprit aparatele ?
Crezi ca au luat o decizie dreapta fata de cel care le-a dat viata ?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.