Monday 5 July 2010

American dream ?



Ieri s-a sarbatorit ziua Sua.Imi amintesc de copilaria mea ,cand pica 4 iulie ,eram in extaz de fericire .Nu imi dau seama care era motivul , poate pentru ca pur si simplu urmaream la televizor nationalismul ,fericirea ,zambetele americanilor ,urniti din casa pentru a canta in cor imnul national ,cu mana pe inima ,si ascultand atenti vocea presedintelui .
La "American dream" visam cand eram adolescenta ,visam la oportunitatile pe care le ofera America in comparatie cu alte state europene ori asiatice .
Nu stiu cat mai este de actualitate "American Dream", dar ce stiu acum de actualitate ar fii "Dubai dream" ori "China dream".
Cu toate ca in Dubai sunt cateva restictii pentru femei ,cred ca m-as putea obisnui pana la urma .
In schimb cu China ,nu prea sunt probleme atat de controversate :gen fumatul pe strada ,ori strangere de mana in public ,asa ca nu mi-as face griji .Bucataria chineza m-a cucerit din prima clipa ,si cu siguranta cred ca m-as adapta si in China .

2 comments:

  1. Mai, ce restrictii au femeile in Dubai comparativ cu barbatii mai clar ca eu nu am auzit.
    Strangerea de mana? Fumatul pe strada? Cum?

    ReplyDelete
  2. Oamenii din Dubai sunt stricti, asta e clar.Iti recomand sa citesti cateva sfaturi despre Dubai-obiceiuri ,traditii ,etc ,si poate te duci dupa aia in vacanta in Dubai.Pentru mine ar fii un alt vis implinit!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.