Thursday 1 July 2010

Metrosexual sau homosexual ?



Am observat de multe ori prin capitala londoneza diferite tipuri de barbati.

Cel care mi-a atras atentia a fost homosexualul si metrosexualul.Pe homosexuali ii cunosteam ,distingeam diferitele tipuri ,gen bear ,ori mai efeminizati .Nimic rau in asta ,dar...

O alta categorie ce vrea cu tot dinadinsul sa atraga atentia asupra sa ,este metrosexualul.Acest domn ,cu calitati feminine a preluat tot ce se putea din cultura gay ,incat de multe ori stau si ma intreb asta e gay ori nu ?Ori pur si simplu altul care nu se simtea bine in pielea sa ,si a imprumutat si el de la gay ceva ,ca sa iasa in evidenta .

De ce barbatul cu apucaturi heterosexuale nu se mai simte bine in pielea sa ?

De ce oare crede ca o copie il poate salva in fata competitiei ?

Iar ca si concluzie ,cultura gay in curand nu va mai insemna nimic ,deoarece barbatii heterosexuali au avut grija sa o deteriorizeze ,sa o faca dupa placul lor ,iar originalitatea hainelor ,spre exemplu ,nu va mai fii ceva numai al lor , va fii comun.

Lumea va arata ca o balta comunala ,toti la fel ,fara nici o distinctie !



1 comment:

  1. Vrei să ai un blog personal ? Participă la Concursul: Bloguieşte brăilene! ( http://brailablog.info/2010/06/15/concurs-castiga-un-blog/ ) şi poţi câştiga un blog marca E-ProDesign.net
    Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol despre oraşul Brăila iar după data de 15 iulie să-ţi convingi prietenii să te voteze.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.