Friday 9 July 2010

Vampirii de azi


Mi-a placut mult filmul "Interviu cu un vampir".La acel timp , cand a aparut filmul vroiam sa cunosc un vampir ori mai multi ,daca era posibil ,si sa le cer sa ma faca si pe mine nemuritoare.Imi doream asta din tot sufletul meu.
Ma plimbam prin cimitir cateodata ,poate-poate o aparea vreunul care sa imi dea darul de a nu cunoaste moartea si de a fii tanara vesnic.
Darul asta mi se parea la acel timp ,mai important si mai de pret decat viata de muritor.
Imi faceam planuri cat mai marete-ca as avea timp sa vad lumea intreaga ,ca as putea calatori oriunde , ca as putea fii prezenta la mari evenimente ,totul cu un singur dar - acela de a fii vampir.
Acum cateva luni in urma am urmarit Twilight .Nu mi-a placut deloc.M-a plictisit teribil ,si in plus nu am mai simtit dorinta aceea de vrea sa fiu vampir ,de a fii nemuritoare ,ori mai degraba de a fii diferita fata de restul lumii .
Scenariul a fost teribil de prost ,si nu inteleg pustimea de 15-16 ani care e innebunita de un film atat de comercial ,atat de insipid si gol ,fara inceput si sfarsit.
Iubirea eterna ce o infatisau vampirii din "Interviu cu un vampir" e de apreciat ,si chiar de urmat (daca e posibil).
Partea a doua a filmului "Interviu cu un vampir" ,mi-a placut la fel de mult ca prima.Coloana sonora a filmului este superba ,actiunea este incitata ,lupta finala are un final neasteptat ,totul este interesant.
Vampirii de azi au masini ,stau numai in paduri ,iar aspectul fizic ,lasa mult de dorit.Majoriatatea actorilor par a fii scosi dintr-un centru de dezintoxicare .Vampirul a devenit un obiect comercial ,profitat atat de mult ,incat nu mai imi trezeste vreun sentiment , poate doar acela de mila pentru el- ca este vesnic ,iar eu nu.Eu voi cunoaste moartea ,dar el nu.

2 comments:

  1. da,chiar este foarte frumos filmul,l.am vazut cand eram tanar copil la mama acasa.

    ReplyDelete
  2. Si eu tot la mama acasa l-am vazut ,dar de atunci l-am mai vazut de cateva ori.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.