Monday 19 October 2009

Frumusetea si femeia


In fiecare epoca a existat un "model " de frumusete , esential pentru adolescente si nu numai .
Frumusetea putea sa fie bucolica , slaba ori cu greutate potrivita .
Frumusetea fascineaza , ori din contra te turbeaza .:)
Eram uimita cateodata de picturile Renasterii , pentru ca toate arata femeia intr-o forma bucolica , grasa - nu chiar bine facuta ..dar asa era "modelul " ideal atunci ; femeile care reprezinta diferitele tari , de exemplu Romania , in pictura realizata de Rosenthal ( "Romania revolutionara " ) , arata o femeie , cu privire optimista , care priveste spre un viitor maret ; femeia este vizionara la evenimentele ce vor urma in Romania .Frumusetea ei este tipica femeilor romane , parul brunet cu ochii negri .
Femeia franceza este reprezentata de obicei cu un steag francez deasupra soldatilor morti din jurul ei .Frumusetea ei este tipica acelei perioade , respectiv 1789 .
Oare cum ar arata femeile ca reprezentative ale conflictelor din Irak , Iran ori Afganistan ?
Din partea estica a Europei , culoarea si principiile au fost reprezentate prin culoarea portocalie - si ma refer la Revolutia portocalie din Ucraina , si respectiv Revolutia rozelor din Georgia .
Frumusetea fetelor ce au cantat revolutiile din ambele tari , sprijinul pentru cauzele luptii , dar si contributia studentilor , diasporei si a populatiei locale , au facut ca schimbarea sa apara mai repede si sa impiedice fortele malefice de la conducere .
Frumusetea si femeia sunt doua lucruri total egale , orice femeie este unica ,bunatatea ei se reflecta in statutul de fiica , iubita , mama , iar frumusetea ei este de necontestat .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.