Saturday 24 October 2009

Romanii din UK si discriminarea


Incepand cu anul 2007 Romania a intrat oficial in Uniunea Europeana. Tot cu anul 2007 , romanii au intrat in Regatul Albionului fara viza ,lucru de neconceput pana atunci . Datorita seriozitatii lor si a muncii asidue de care au dat dovada , romanii le-au dovedit englezilor ca merita sansa de a intra in Regat fara viza.
Urmatorul pas al comunitatiii romanesti ar fii ridicarea restictiilor pe piata muncii , egalitatea pe piata muncii , cu care se lauda Regatul va fii intr-adevar deplina si pentru romani .
Nu cred ca exista roman care sa nu fii fost discriminat la locul de munca pe care si l-a gasit cu greu ,colectivul unde muncind fiind de multe ori aspru cu el/ea , doar pentru ca suntem din Romania , o tara din Marea Familie Europeana , o tara discriminata din orice punct de vedere in Europa Occidentala .
Petitiile trimise de comunitatea romaneasca la Primul Ministru britanic au aratat inca o data unirea romanilor , cauza comuna i-a unit pe toti in acelasi scop .
Poate un mars pentru drepturi si egalitate pe piata muncii de aici nu ar fii o idee rea , initiativa ar putea fii preluata de comunitatea romaneasca , iar stirea ar aparea in ziarele  de mare tiraj . Ar fii inca un pas inainte pentru cererea romanilor la egalitate , nediscriminare si oportunitati egale pe piata muncii engleze.

1 comment:

  1. Eu au nevoie de noi! www.ajutorpentrumama.wordpress.com

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.