Friday 25 June 2010

Diamante din cenusa -partea a doua


Mira petrecu ceva timp in camaruta aproape pustie ,in care avea sa locuiasca pentru mai mult de 3 luni.Zilele treceau ,iar ea nu mai stia daca era zi ori noapte.Zilnic veneau barbati la fetele de langa ea .Le auzea cateodata susotind ,dar niciodata nu avea curajul sa vorbeasca cu ele .Ii era teama ,dar nu stia de ce .Mult timp nu a stiut de ce se afla acolo.Credea ca este vreo gluma de-a lui Milocs .A incercat o data sa vorbeasca cu el ,dar el nu avea timp de ea ,iar pedeapsa din partea lui a fost o bataie .A stat in pat multe zile .Nu mai stia de nimic ...totul era gol in ea .
Dupa cele 3 luni ,Milocs i-a spus sa bea un pahar de sampanie ,si sa manance bine pentru ca va avea de indeplinit niste sarcini pentru el.
Sarcina principala era aceea de a trece drept sotia unui prieten de-al sau granita cu masina .Politia de frontiera nu va banui nimic ,iar ea va ajunge cu bine la destinatie.Destinatia va fii pentru inceput Franta ,Paris .
Cat timp a calatorit se gandea cum ar putea sa faca sa scape ,si sa se duca in satul ei natal.Incepuse sa-si faca planuri ,cand ar putea sa scape si unde ar putea sa fuga.
Planurile insa nu a reusit sa si le puna in aplicare ,deoarece Milocs era prezent peste tot .Aparea de nicaieri.
Tot timpul era ca o fantoma in spatele ei.Ii era teama sa vorbeasca cu cineva.
Dupa calatoria ce o avusese in masina prietenului ,destinatia finala avu sa fie un alt bordel.
Aici avea sa cunoasca caracterul mitocan al celor care fac trafic de persoane ,al celor care abuzeaza de inocenta altor fiinte ,si cum incet-incet le distrug psihic si fizic.
In prima seara ,a trebuit sa satisfaca mai mult de 5 barbati.Nu mai stia de ea in nici un chip.Dupa ce termina ,Milocs venea la ea si o intreba :
- Esti bine ?S-au purtat frumos cu tine ?
Mira se uita furioasa la el ,si-i raspunse raspicat:
- M-au tratat ca pe o printesa ,nici nu se putea mai bine .Totul a fost perfect pentru ei si pentru mine.
-Cum poti sa ma intrebi asta ?Esti o bestie ,si tu ..si cei pe care ii aduci la mine .Vreau sa plec de aici.Nu vreau sa mai fac asta .
-Daca nu vei face asta ,ii raspunse Milocs te voi omori ,te voi filma in timp ce mori in chinuri groaznice ,si tot voi putea sa scot un mic profit dupa tine .
Deci ce alegi ?
-Voi face asta ,dar te rog spune-mi ca voi fii libera iar ,ca voi putea fii o femeie ca orice femeie ,nu cum vrei tu sa fiu .Promite-mi asta .
-Nu promit nimic la curve ,ma intelegi?Uite ti-am adus niste prafuri ,poate asa iti mai trece ,si data viitoare imi aduci mai multi bani .Iti las aici pe pat ,ai grija sa nu iei prea multe ,ca mori mai repede de a te elibera .
In urmatoarele zile ,aveau sa profite de ea mai multi barbati ,nu le mai stia numarul .Nu mai stia cat timp avea sa faca asta .Incet incet incepusa sa ia prafuri ,iar curand avea sa -l astepte pe Milocs cu doza zilnica de prafuri.
Totul devenise o rutina.
Dar rutina avea curand sa se sfarseasca ...

2 comments:

  1. Foarte interesant...astept cu nerabdare continuarea. Cerneala in penita!

    ReplyDelete
  2. Sper sa am inspiratie sa o continui curand.Ma bucur ca iti place !Bun venit pe blogul meu.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.