Thursday 10 June 2010

Ignoranta ce-a de toate zilele


Subiectul acestui articol este in jurul filmului Avatar.Povestea o stie toata lumea ,sensul ei nu l-a inteles multa lume.
Avatarul a facut furori de cand a aparut in cinematografe ,asemanarile cu alte filme au fost mult la numar , la fel ca si parerile.
Parerea mea ,ca am si eu una referitoare la film ar fii urmatoarea :filmul a deschis poarta spre tehnologia viitorului cinematografic ,si a televiziunii in 3d.Cu ajutorul acestui film ,omul a putut sa vada ca tehnologia merge mai departe ,lumea se dezvolta in fiecare zi.De la Avatar ,am mai vazut filme in 3d ,care m-au impresionat prin efectele lor ,ce nu sunt chiar simplu de realizat ,am vazut prin ecranul gigantic nu numai fimul in sine , ci si munca asiduua a celor ce realizat filmul.
O animatie ce merita vazuta si de la care poti sa inveti ceva ar fii :" How to train your dragon ",binenteles urmarit la cinema in 3d , nu la calculator .Efectul nu este pur si simplu acelasi .
Marea Britanie nu s-a lasat mai jos ,si a realizat si ea primul film in 3d,numit Street Dance .Subiectul este incitant ,muzica pe fundalul filmului este superba ,
iar actorii si miscarile de dans - combinatie intre dans de strada si balet sunt absolut impresionante .
Iar la sfarsit as putea spune ,ca nu peste mult timp , oamenii vor privi cu alti ochi televizorul si cinematograful .Nu o sa mai fie o noutate pentru nimeni un televizor in 3d acasa ,ori un sistem Hd in living-room .

2 comments:

  1. Probabil ca o sa dureze maxim 5 ani pana o sa devina obisnuinta... la noi in Romania vorbesc.

    ReplyDelete
  2. Ai spus bine 5 ani ,oricum in viitor nu o sa mai fie ceva nou , asa cum a ajuns si calculatorul aproape in casa fiecarui om de pe planeta .

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.