Tuesday 29 June 2010

Masturbare la feminin


Ma uit pe peretii albi ai camerei mele .Albul asta ma face sa ma gandesc la placere ,la satisfactia ,pe care mi-o aduc banii si faima ,pe care le-am castigat de-a lungul timpului.
Sunt singura ..doar eu si peretii.Respir un aer cu briza de mare.
Mi s-a facut cald.Am sa imi dau jos rochia ,poate asa am sa ma simt mai bine...
Nu prea se simte racoarea ,desi aerul conditionat este in functiune...
Am sa imi dau si sutienul jos ,il simt asa de greu ,incat imi ia toata respiratia..mmm..am sa imi dau jos si tanga ..caldura asta incepe sa ma innebuneasca.
Stau intinsa in pat ,peretii camerei ii simt ,ii ating cu degetele..sunt atat de tari..
Incep sa ma mangai pe sani ,sfarcurile imi sunt atat de tari ,au o dorinta nebuna de sex..imi doresc atat de mult placere..
Ma cobor mai jos pe coaste ,sunt atat de fine si placute la atingere ..deja ma simt calda ...am inceput sa transpir ,ma simt uda toata ..
Cobor cu degetele si mai jos ,si incep sa ma joc cu mine.Imi place sa incep cu un degetel ,iar apoi cu doua .
Incep sa ma joc un joc de dute-vino ,caldura o simt din ce in ce mai intens ..o simt cum ma cuprinde toata ..am inceput sa transpir mai mult ,respir mai des ,incep sa simt placerea ...mm..placere in sfarsit ..satisfactie..
Jocul dute-vino nu s-a terminat.Imi introduc al doilea degetel..ma doare putin..ah..ah..le simt cum se joaca ,labiile imi sunt umede ..patul este ud ..ma uit cu ochii in tavan si continui ..ah ..ce bine e! Imi place mult ,incep sa imi fac din ce in ce mai tare ,vreau mai intens si mai adanc ..cat de mult imi place ...ah..continui sa ma joc ..totul se invarte cu mine ,simt ca as zbura ,plutesc deasupra patului de fericire ..fericirea ma inunda din plin ,totul in jurul meu este ud..

4 comments:

  1. Cred ca este cel mai realist post care l-am vazut vreodata !Clar si adevarat, fara ascunzisuri.

    ReplyDelete
  2. chiar e adevarat?daca da atunci e super!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.